Werken bij

  1. Home
  2. chevron_right
  3. Werken bij

Ruim baan bij GroenlandGroup

Wij staan open voor iedereen die met ons wil groeien in de uitdagende wereld van food. Wat je talent ook is, met jouw messcherpe mentaliteit en gevoel voor kakelverse kwaliteit kun je elke dag het verschil maken. We zijn een jonge organisatie. En dat biedt volop voordelen voor jou: er is bij ons altijd ruim baan voor nieuw elan en verse ambities. Samen laten we zien waar premium poultry voor staat.

Onder de GroenlandGroup vallen pluimveeslachterij ESBRO en distributie- en verpakkingscentrum GroenlandKip.

Klik op onderstaande links om naar onze vacatures te gaan bij Groenlandkip of Esbro.

Werken bij Groenlandkip

GroenlandKip (een dochteronderneming van PHW/Wiesenhof) is in 2013 opgericht. Vanuit onze ultramoderne productie-unit in het Zuid-Hollandse Bodegraven verwerken en verpakken we kip- en poeliersproducten voor retailers, Out of Home, speciaalzaken en de industrie.

Werken bij Esbro

Wij zijn ESBRO. De meest vooruitstrevende pluimveeslachterij van Nederland. En tegelijkertijd een familiebedrijf met een rijke historie. Dat is wat ons zo bijzonder maakt. Altijd zijn innovatie en kwaliteit leidend geweest in onze bedrijfsvoering. Dat zit ons nou eenmaal in de genen. Wij – 600 gedreven mensen sterk- staan voor premium poultry. Sommige teamleden al meer dan 40 jaar!