Profiel

  1. Home
  2. chevron_right
  3. Profiel

Nieuw elan

GroenlandGroup staat voor nieuw elan in de wereld van pluimvee. We produceren kip- en poeliersproducten, die we vermarkten in een groot aantal Europese landen. Onze klanten zijn retailorganisaties, speciaalzaken, Out of home, handel en de industrie. Onder de GroenlandGroup vallen pluimveeslachterij ESBRO en distributie- en verpakkingscentrum GroenlandKip.

IJzersterke basis

We werken vanuit een ijzersterke basis. GroenlandGroup is namelijk een dochteronderneming van de Duitse firma PHW Group. Dit familiebedrijf, met ongeveer 6.900 medewerkers en een totale omzet van 2,5 miljard euro, produceert en verkoopt hoogwaardige pluimveespecialiteiten onder de merknaam Wiesenhof. Hiermee is het één van de grootste spelers in de Europese branche.

Onafhankelijk en flexibel

De overige bedrijfssectoren van PHW Group omvatten dierenvoeding en diergezondheid, en voeding voor consumenten. In totaal bestaat de groep uit meer dan 35 onafhankelijke bedrijven. De PHW Group stimuleert ondernemerschap en geeft die bedrijven de kans om onafhankelijk, flexibel en zelfstandig te opereren. En dat is exact wat GroenlandGroup doet.

Unieke ketenkracht

Dankzij PHW Group kunnen we opereren vanuit een volledig gecontroleerde eigen keten. Op het gebied van kip, maar ook van eend en kalkoen. Van ei tot efficiënte logistiek: alles is in eigen beheer. Dat stelt ons in staat een pioniersrol te vervullen op het gebied van duurzamere gevogelteproducten. Onze volledige ketenintegratie verschaft GroenlandGroup een unieke positie in de markt.

Meer weten? Bekijk de video

Menu