1. Home
  2. chevron_right
  3. Actueel
  4. chevron_right
  5. Kakelvers: GroenlandGroup

Kakelvers: GroenlandGroup

Het jaar 2017 stond voor ons in het teken van verdere verbinding. In onze samenwerking met u, maar ook binnen onze eigen organisatie. We zijn trots op onze resultaten tot dusver, maar beseffen ons ook dat het altijd beter kan. Om te blijven staan voor een positief, vers geluid in de kipcategory hebben we ervoor gekozen onze communicatie meer inhoud te geven.

Vooropgesteld: zowel ESBRO als GroenlandKip blijven doen waar ze goed in zijn. Vanuit eigen identiteit. En vanuit eigen kwaliteiten. Voor u als relatie verandert hier niets aan. Echter, overkoepelende zaken vinden vanaf nu vanuit de holding GroenlandGroup plaats.

GroenlandGroup onderstreept onze ketenkracht en verbinding. Met onze nieuwe huisstijl en websites verwachten we nog beter en actueler invulling te geven aan onze vooruitstrevende positie en klantgerichte werkwijze. Met als doel onze ambitie te realiseren: samen met u vooroplopen met kip –en poeliersspecialiteiten die boordevol rendement zitten.

Onze merkwaarden vormen een kompas in hoe we graag met u samenwerken: met een messcherpe werkwijze, kakelverse kwaliteit en de kracht vanuit onze keten dankzij onze band met PHW Group. Vanuit hier werken we aan totaaloplossingen, waarmee we u helpen een nog hoger niveau te behalen.

Menu