GroenlandKip genomineerd voor de Industributie Trofee

GroenlandKip, onderdeel van GroenlandGroup, is genomineerd voor de Industributie Trofee 2019 in de categorie Vers & Private Label!

Drie vakgebieden

Het Industributie-onderzoek van EMFI Business School is voor de 31e keer gehouden. Nederlandse retailers beoordeelden toeleveranciers op accountmanagement (onderhandelingsvaardigheden en kennis van de retailorganisatie), relatiemanagement (productontwikkeling en flexibiliteit) en supply chain management (inzicht in de supply chain van de retailer en leveringsbetrouwbaarheid).

Resultaat van hechte samenwerking

De nominatie is voor ons een prachtige bevestiging dat GroenlandKip met kakelverse kwaliteit, een messcherpe werkwijze en ketenkracht van grote waarde is voor haar klanten. En dat terwijl de organisatie nog maar 5 jaar actief is. Het geeft enorm veel energie om ook in de komende jaren (mede)liefhebbers te blijven verrassen met premium poultry. In hechte samenwerking met klanten de category naar een hoger niveau tillen: dat is waar we ons als groep zich dagelijks sterk voor maken.

Nog efficiënter om het verschil te maken

Leon van den Heuvel, manager commercie: “We streven ernaar om ons constant te verbeteren. Zo hebben we het afgelopen jaar goed geluisterd naar de wensen van onze klanten. Op basis hiervan is onze structuur geoptimaliseerd en zijn onze processen nog efficiënter ingedeeld. We zijn erg blij dat dit zijn vruchten afwerpt. Dat geldt trouwens ook voor productontwikkeling. Een prachtonderdeel van ons vak, omdat we hiermee echt een verschil maken voor onze klanten.”

De uitreiking

We zijn enorm trots dat GroenlandKip tot de drie hoogst beoordeelde verspartners van Nederland behoort. Op 8 januari 2019 wordt tijdens het Industributie-diner de uiteindelijke winnaar bekend gemaakt.

Menu